JEPzine, 05 Jaargang 4

Publicatiedatum
dinsdag 23 maart 2021
Hoofdredactie
Platform JEP
Productie
EMMA in opdracht van Platform JEP. Met dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van dit magazine: Celine Mulder, Claudia Zwiers, Els Bijman, Femke Kaulingfreks, Karim, Luc Opdebeeck, Maarten van Boekel, Mehran, Melvin Kolf, Nabil el Malki, Rania, Swaan van Iterson, Yassine Kacir, Youssef Ouaicha, Stijn Sieckelinck (Betrokken vanuit het onderzoeksproject Resilient Identities dat door het Ministerie van VWS werd gefinancierd)
Eindredactie
EMMA
Vormgeving
Platform JEP, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Omnicom Public Relations Group.
Fotografie: Freek van den Bergh, Jarno Kraayvanger
E-mail
platformjep@minszw.nl
Internet
http://www.platformjep.nl
Telefoon
070 333 45 58
Copyright
CC0 1.0 Universal